Large 03

Реновація історичного лондонського таунхаусу від Scott Architects

Цікава реновація завершилася в Лондоні (Великобританія) під керівництвом архітектурного бюро Scott Architects.

Приватний будинок на вулиці De Beauvoir має в собі чотири спальні та терасу у Вікторіанському стилі.

Архітектрний проект дуже акуратно оновив будівлю, і при цьому одночасно розширив житлову площу будинку за рахунок архітектурного елементу, що виходить в сад, який відкрив доступ природного світла в заглибленому приміщенні.
Незвичайна форма прибудови була продиктована здебільшого самою вже зформованою ділянкою: існуючими рослинами в саду, цегляною кладкою існуючих стін, а також оточуючими сусідськими будинками.
Сучасні форми нових просторів та елементів прекрасно виділяють історичний характер будівлі. Теплі кольори надають затишок, дубові дошки які знаходяться як в нових так і в старих приміщеннях, об'єднують весь простір, що поєднуються в одному будинку.

Будівля також було повністю утеплена, обладнана енергоефективними джерелами, та новими системами для економії та незалежності будинку. Також зелена покрівля, як завершення архітектурного проекту.

 

 

Джерело