Large sanden hodnekvam architects archchannel com 01

Дачний будинок в Норвегії

Місце:
Стейнг'єр, Норвегія / Steinkjer, Norway
Функція:
Відпочинковий будинок / Дачний будинок
Площа:
47 m²
Статус: 
реалізовано в 2019
Архітектори проекту:
Sanden+Hodnekvam Architects

 

Невеликий будинок з невеликою програмою. Місце для приготування їжі, місце щоб поїсти, місце щоб насолодитися видом з будинку, також місце для сну та відпочинку на самоті з природою.

Для інтер’єру характерні сирі бетонні стіни, шліфована бетонна підлога, дерев’яні вікна та деякі елементи зроблені із сосни.

Меблі виконані з березової фанери. Жолоб та інші деталі які ззовні виготовлені з необробленої міді і з часом почорніють. Будинок має атмосферу укриття із захисною  задньою стінкою з бетону та відкритим фасадом зі скла, з краєвидом на місцеву природу.