Large barozziveiga simon menges archchannel com20

Культурний центр Tanzhaus Zurich Цюрих, Швейцарія

Місце:
Цюрих, Швейцарія
Функція:
Культурний центр 
Площа:
1500 m²
Статус: 
реалізовано в 2019
Архітектори проекту:
Estudio Barozzi Veiga

Фото:
Simon Menges

У 2012 році попередня існуюча муніципальна будівля за адресою Wasserwerkstrasse 127a в Цюриху-Віпкінгені, де розміщувались Швейцарська текстильна школа, була знищена пожежею.

У 2014 році Barozzi Veiga виграв міжнародний конкурс, проведений компанією Amt für Hochbauten Zürich

Проект мав на меті відновити набережну вздовж річки, перетворивши та переглянувши попередні житлові умови. Таким чином був запропонований будинок інтегрований у схил і ледь помітний зовні. Це дозволило створити новий громадський простір на даху, який з'єднує існуючі маршрути на різних рівнях, що переплітаються уздовж берега. 

Трансформація в існуючий ансамбель проєкту вміло поєднує старе та нове.